Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Keanu Reeves hihetetlen felajánlást tett

Keanu Reeves hihetetlen felajánlást tett

Zene, Film & Kultúra

Keanu Reeves hihetetlen felajánlást tett

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:01

A John Wick-, és a Mátrix-filmek sztárja 15 perces videóbeszélgetést ajánlott fel egy gyermekrák-alapítvány online árverésén.

Hihetetlen felajánlást tett az idahói központú Camp Rainbow Gold jótékonysági árverésére Keanu Reeves, amivel valóra válhat egy rajongó álma, hiszen aki az említett árverésen a legmagasabbat licitálja, az egy 15 perces videohívást nyer vele – írja a The Hollywood Reporter.

Ez egy soha vissza nem térő alkalom, amire minden bizonnyal számos rajongó harapni fog, Reeves ugyanis örömmel fog majd válaszolni beszélgetőpartnere kérdéseire, és talán koccinthatnak is virtuálisan egy pohár borral.

A színész többször adományozott már pénzéből és szabadidejéből rákalapítványoknak, egyik húgát ugyanis leukémiával kezelték.

A szervezet küldetése, hogy

„érzelmileg megerősítő élményekkel gazdagítsák a rákkal diagnosztizált idahói gyerekeket és családjukat”,

az aukcióval pedig anyagi támogatást akarnak biztosítani a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra halasztott táboruk számára.

„Hamar rájöttünk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik online aukcióra hívják az adományozóinkat. Arra is rájöttünk, hogy az otthon töltött hónapok után az emberek vágynak a kapcsolatokra és a biztonságos, de feltöltő élményekre”

– mondta Elizabeth Lizberg, a Camp Rainbow Gold ügyvezető igazgatója.

Az aukcióhoz több ismert személyiség is csatlakozik, a Fifth Harmony nevű együttes tagja, Ally Brooke például 15 perces minikoncertet ad szintén online. A 300 fős önkéntes csapattal dolgozó Camp Rainbow Gold több mint 400 idahói családnak nyújt ingyenes szolgáltatásokat.

Borítókép: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP