promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves visszatért: megérkezett a Bill és Ted folytatásának első előzetese
Borítókép:  Keanu Reeves és Alex Winter a Bill & Ted Face The Music című filmben. / youtube.com/Orion Pictures (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igaz, hogy 29 évet kellett várni rá, de végre itt van a Bill és Ted harmadik részének előzetese, amiben Keanu Reeves és Alex Winter egy telefonfülkében időutaznak, hogy a zenéjükkel megmentsék a világot.

Keanu Reeves a John Wick, illetve a Mátrix filmeknek köszönhetően főleg akcióhősként ismert, de a 80-as években inkább romantikus, drámai, és komikus szerepekben volt látható. Ennek az időszaknak az egyik ajándéka a Bill és Ted zseniális kalandja című időutazós vígjáték is, amiben a fiatal Keanu Reevs és Alex Winter próbálják elérni, hogy nehogy megbukjanak a suliban, hiszen rajtuk múlik a világ sorsa.

1991-ben jött a szintén zseniális folytatás is, amiben kiderült, hogy a kölykök zenéje fog békét hozni az univerzumba, a rajongók pedig azóta reménykedtek egy harmadik részben. Az álom végre valósággá válik, ugyanis megérkezett a Bill & Ted Face The Music című folytatás első kedvcsinálója, amiben az egyik legmeglepőbb dolog az, hogy Keanu Reeves szakáll nélkül látható benne.

A harmadik rész arról szól, hogy a főhőseink már idősebbek, és még mindig nem írták meg a világot megmentő zenét, ez pedig egészen felemészti őket. Majd támad egy remek ötletük, hogyan tudják megszerezni az epikus dalt: időutazással!

Szóval ismét számíthatunk egy kis őrültségre, idióta poénokra, ütős zenére, meg persze felhőtlen szórakozásra. A Bill & Ted Face The Music című alkotást Dean Parisot rendezte, akinek a Galaxy Quest, illetve a Dick és Jane trükkjei című vígjátékokat köszönhetjük. Egy igazi szerelemprojektről van szó, amit már évtizedek óta próbálnak megcsinálni, szóval jó eséllyel nem fogunk csalódni.

Itt lehet megnézni a jelen állás szerint augusztus 21-én érkező Bill & Ted Face The Music első előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás