Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Áll a bál a Mintaapák háza táján, Kovács Patríciánál is betelt a pohár

Áll a bál a Mintaapák háza táján, Kovács Patríciánál is betelt a pohár

Zene, Film & Kultúra

Áll a bál a Mintaapák háza táján, Kovács Patríciánál is betelt a pohár

Zene, Film & Kultúra

TK - 2020.06.08. 08:38

Rövid időn belül harmadik népszerű szereplőjét veszíti el a Mintaapák című TV2-s sorozat.

Május közepén a rajongók megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy a Mintaapák című sorozatot megrendelő TV2 nem hosszabbít Fenyő Ivánnal, akinek már meg is találták az utódját. A színész hosszú posztban búcúszott el a nézőktől.

Június utolsó hétvégéjén egy másik Mintaapa, Szabó Kimmel Tamás döntött úgy, hogy nem kér többet a sorozatból. A csatorna szerint a színész hamarabb tájékoztatta a rajongóit, mint a munkaadóját.

Június második hete sem indulhatott volna rosszabbul a sorozat szempontjából, hiszen Kovács Patrícia egy Facebook-poszttal ébresztette a rajongókat:

„#ittavégefusselvéle
Szép volt, igazán sokat jelentett nekem ez a produkció, hittem benne sokáig és mégis jobbnak láttam, hogy ne vegyek részt a folytatásban. Nem tudok és nem is fogok belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy nem kezdem el forgatni a Mintaapák második évadát. Tudom, hogy sokan szerettétek, igazán köszönöm a sok figyelmes szeretetet. Találkozunk majd új kalandokban! 
#semmisemtörténikvéletlenül #ígyleszmostjó”

A színésznő – aki az egyik mellékszereplő, a Stohl András által megszemélyesített Janó barátnőjét játszotta – nem fűzött több kommentárt a bejegyzéshez, de a hozzászólók szerint szolidaritásból nem folytatja tovább.

Az Index úgy értesült, hogy a csatorna nem kezelte megfelelően a járvány idején kialakult helyzetet, és csak a színészek nyomására – akik a vészhelyzetre hivatkoztak – hagyta abba a forgatást a gyártó, az IKO.

A portál információja  szerint a színészek szószólói Fenyő Iván és Szabó Kimmel Tamás voltak.

Borítókép: bár a Kovács Patrícia által megformált Linda, Janó, azaz Stohl András barátnője volt, mégis Tamással, azaz Szabó Kimmel Tamással találkozgatott titokban. Forrás: tv2.hu.