promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra úton: megérkezett Majka és a New Level Empire közös slágere
Borítókép:  Majka / youtube.com/Magneoton (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összefogott a New Level Empire és Majka, hogy elhozzák nekünk az „Újra úton” című zenéjüket, amiben a rapper megmutatja énekhangját is.

Majka az ország talán legismertebb, és legkedveltebb előadója jelenleg, és ezen még az sem változtat, hogy folyton összeakasztja a bajuszát a többi hírességgel. A rapper folyamatosan zenél, és különleges projekteken dolgozik, most például a „Belédfulladnék” című slágert készítő New Level Empire-rel készített egy vadiúj nótát, ami biztos, hogy a nyár egyik kedvence lesz.

A fülbemászó dallamokkal tarkított „Újra úton” című dal a boldogság kereséséről szól, ráadásul külön érdekesség, hogy Majka nem csupán rappel a zenében, hanem énekel is.

Ez igaz, hogy nem az első alkalom, és valószínűleg nem is az utolsó, de még mindig vannak olyanok, akiket meglep, ha meghallják a sztár énekhangját. A klipben amúgy gyönyörű autókat, például egy Ford Mustangot is vezetnek, szóval már amiatt érdemes megtekinteni, bár sokaknak fog megfájdulni a szívük, hiszen rendesen meghozza a kedvet az utazáshoz.

A dal hangzása főleg a New Level Empire-re jellemző, és Majka igazából „csak” vendég, de most kiderült, hogy remekül kiegészítik egymást, hiszen a kellemes alapon szépen fekszik Ujvári Zoltán Szilveszter, vagyis Zola vokálja, és Curtis barátjának szövegelése is. Csupán a dal keverésével van egy kis gond, hiszen helyenként alig lehet érteni, hogy mit énekelnek, mivel a hangszerekhez képest túl halk az énekhang – de ez legyen a legnagyobb problémánk.

Itt lehet meghallgatni a New Level Empire és Majka „Újra úton” című számát, ami már most hatalmas sikerre van ítélve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás