promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Singh Viki levetkőzik, és embert öl új klipjében
Borítókép:  Singh Viki / wellandfit.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég kemény lett Singh Viki legújabb klipje a „Pünkösdrózsa” című dalhoz, hiszen nem elég, hogy vetkőzik benne, de még gyilkol is.

Sokan a Sztárban sztár című műsorból ismerik a tehetséges énekesnőt, Singh Vikit, aki legutóbb a „Pofátlanul Boldog” című zenéjéhez készült videójával sokkolta a rajongóit, aminek a végén lemosta a sminkjét, és anyaszült meztelenül szerepelt. Úgy látszik, hogy a sztár továbbra is szeretné meglepni az embereket, hiszen az új klipjében is „érdekes” dolgok történnek.

A „Pünkösdrózsa” című dal arról szól, hogy Singh Viki boldogan tervezgeti a jövőjét a szerelmével, akit reggel nem talál maga mellett az ágyban, mivel sokáig bulizott. Szakítani akar vele, de a szíve megenyhül, mivel ilyen az élet.

A klipben viszont nem tűnik ennyire egyszerűnek a dolog, hiszen ott miután Singh Viki felkel, fürdik egyet, aztán boldogan, őrült mosollyal intézi a reggelit. Felpakol egy kis elemózsiát, majd elkocsikázik egy elhagyatott helyre, ahol ott várja őt a lekötözött pasija, akit végül egy telefonhívással felrobbant.

Ez több kérdést is felvet:

  • halált érdemel az, aki egész este bulizik?
  • ha Singh Viki mindenképp meg akarta ölni a pasiját, akkor miért vesződött a lekötözéssel, reggelivel, utazással? Miért nem ölte meg őt még akkor, mikor elkapta?
  • vajon honnan szerzett hirtelen egy olyan bombát, amit mobiltelefonnal lehet beindítani? AliExpress? Vagy már felkészült egy ilyen eshetőségre, és bevált módszer nála a szakításra a robbantás?
  • tényleg egy ilyen videóval lehetett a legjobban demonstrálni a dal mondanivalóját?

Persze, mondhatjuk, hogy a zene a lényeg, amiben az énekesnő egész szépen vegyíti a modern pop hangzást, és a népies motívumokat, de akkor is furcsa a hozzá készült klip, akármennyire is „menőnek” szánták.

Itt lehet megtekinteni az alkotást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás