promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A várandós Katy Perry anyaszült meztelenre vetkőzött az új klipjében
Borítókép:  Katy Perry / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Első közös gyermekét várja Katy Perry és Orlando Bloom, az énekesnő pedig ennek örömére mindenét felfedte a „Daisies” című új zenéjének videójában.

Katy Perry már számtalan slágert hozott nekünk, és a világ egyik legismertebb énekesnőjének számít. Hosszú idő után végre megtalálta a boldogságot A Karib-tenger kalózai-széria színésze, Orlando Bloom mellett, a szerelmüknek pedig hamarosan egy kislány lesz a gyümölcse, aminek természetesen elképesztően örül a sztárpár.

A híresség még várandósan is dolgozik, hiszen például ő az Americal Idol nevű sikeres tehetségkutató aktuális, 18. szezonjának egyik zsűritagja Lionel Richie mellett. És ez még nem minden, mivel jelen állás szerint augusztus 16-án jelenik meg a legújabb, hatodik albuma, amit már elképesztő módon várnak a rajongók.

A lemezhez kijött egy kis kedvcsináló is, a „Daisies” című dal, ami nagyjából arról szól, hogy mindent elérhetünk, ha hiszünk magunkban, hiába próbálnak minket lehúzni, vagy éppenséggel nem támogatnak minket. A lényeg, hogy csináljuk, és mutassuk meg a hitetleneknek, hogy mire vagyunk képesek.

Ez már önmagában is egy jó dolog, de a klip is figyelemfelkeltő lett, hiszen elég bevállalós volt a várandós Katy Perry.

Az egyik jelenetben konkrétan minden ruhadarabot ledobott magáról, és anyaszült meztelenül mutatta meg a testét a világnak, amivel rendesen meglepett mindenkit.

Itt lehet megtekinteni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás