promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry újra gyászol a nagymamája elvesztése után
Borítókép:  Adam Bettcher / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reméli, hogy van egy másfajta mennyország is.

Katy Perryt sok boldogság érte mostanság, mivel Orlando Bloommal a közös gyereküket várják, akivel elég rendhagyó módon árulták el, hogy mi lesz a neme. Azért ez se lehet könnyű dolog a járvány idején, de fokozottan figyelnek mindenre.

Katy Perry miután bejelentette, hogy kisbabájuk lesz, utána rögtön megosztott egy szomorú hírt is, mivel elvesztette a nagymamáját, akivel nagyon közel álltak egymáshoz. Mint kiderült, Katy párját, Orlando Bloomot is imádta a nagyi. Ann Pearl Hudson 99 éves korában egy kórházban hunyt el, de arról még értesülhetett, hogy az unokájának gyermeke fog születni.

Az énekesnő az Instagram oldalán számolt be arról, hogy a nagymamája elvesztése után meghalt a macskája, Kitty Purry. Sokan gondolják úgy, hogy egy állat elvesztése nem akkora trauma, de amikor az ember mindennapi részét képzi, akkor valóban olyan, mintha egy családtagot vesztene el valaki. Kitty Purry 15 éve volt az énekesnővel, és elfogyasztotta mind a kilenc életét.

„Kitty Purryval 15 évvel ezelőtt találkoztunk, amikor a régi barátom ablakán bemászott. Állapotos volt, így valami menedéket keresett magának. Később az utcai macska mindenki nagy kedvence lett. Sajnálatos módon tegnap este Kitty a kilencedik életét is felhasználta. Remélem van macska mennyország, és ott békére lelt”

– írta az énekesnő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás