promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen megváltozik az RTL Klub műsorrendje – részletek
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csatorna karanténos tehetségkutatója, a Made in Karantén az előző héten befejeződött, és a Maradj haza magadnak!-nak is május 31-én láthatjuk az utolsó részét, majd lassan átállunk a nyári műsorrendre.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, június 7-én, vasárnap debütál a Házasodna a gazda harmadik évada Nádai Anikóval, de csakúgy, mint A Tanár és az Apatigris esetében, ez a műsor is le fog kerülni az első adás után, és csak ősszel láthatjuk a folytatását.

Míg a TV2 A Piramis új évadával, és sorozatokkal készül a nyári hónapokra, addig a SorozatWiki információi szerint az RTL Klub csak a sorozatokra fog építeni. Június 8-tól, hétfőtől korábban, 14.20-kor kezdődik a Bosszú, és rögtön dupla epizódokat láthatnak a széria kedvelői. Ezzel szemben az Elif – A szeretet útján a napi kettő helyett csak egy résszel fog jelentkezni, ami 16.45-kor kezdődik. A Híradó után 18.50-tól lesz látható a Fókusz, majd 20.10-től a Barátok közt. A napi sorozatot hétfőnként a Cápák között új évadának részei követik, keddtől péntekig pedig A Tanár 2. évadának ismétlése.

Hétfő késő este a Gyilkos lelkek című amerikai krimisorozat 1. évadát láthatjuk, kedden pedig a Magnum 2. évadát. Szerda késő estére fog kerülni a Négy esküvő és egy temetés, csütörtökön a Doktor Murphy 3. évada, pénteken pedig a Különben dühbe jövök lesz látható.

A hétvégeken sem várható más: szombatonként még egy darabig a Fókusz Pluszt láthatjuk, amit filmek fognak követni. Vasárnap a Híradó után új évaddal folytatódik a Cobra 11, ami után ugyancsak filmeket fog sugározni az RTL Klub.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás