promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Biciklis futárnak állt a Barátok közt korábbi főszereplője
Borítókép:  Life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akarta felélni megtakarított pénzét a Barátok közt egykori főszereplője, Volosinovszki György ezért fogta magát és biciklisfutárnak állt.

Előző év teléig a Barátok Közt egyik főszereplője volt Volosinovszki György. A színész a rosszfiú Áront alakította, aki a televíziós elfoglaltsága mellett énekesi karrierjét is elkezdte építgetni. Év elején jelent meg új dala, Túl jó voltál címmel, majd jöttek a fellépések és a koncertek is elkezdődtek volna, ha nem szól közbe a koronavírus-járvány. Volosinovszki György azonban nem szerette volna felélni a járvány alaltt a megtakarított pénzét, így biciklis futárnak állt be egy ételszállító céghez.

„Mivel nem szerettem volna elkölteni a félretett pénzem, azzal ugyanis más terveim vannak, úgy döntöttem, keresek valami munkát. Mivel a biciklizés amúgy is fontos része az életemnek, szinte mindenhova kerékpárral megyek, hamar megvolt az ötlet. Napi átlag nyolcvan kilométert megyek, ami miatt legalább három kilót szedtem fel izomban. A combomon a legdurvább a változás, de ennél egészségesebb dolgot nem is csinálhatnék”

mesélte a színész a Blikknek

Elárulta, hogy munkája során találkozik olyanokkal, akik annyira tartanak a járványtól, hogy az ajtót se nyitják ki. Egyúttal úgy látja, semmi szégyellnivaló nincs abban, amit csinál, hiszen nem tesz mást, minthogy dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás