promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadonatúj műsort indít a TV2
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elzárt birtokra költözteti a hazai hírességeket a TV2, de hogy pontosan kiket, arról egyelőre nincsen információ.

Hamarosan véget ér az Exatlon Hungary második évada, és elkezdődik a TV2 nyári műsorrendje. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója egy korábbi interjúban beszélt róla, hogy milyen régi és új műsorok várhatók nyáron, illetve ősszel; ezek közül az egyik A Farm VIP lesz.

A TV2 legújabb realityjének helyszíne egy hatalmas birtok, ahol megtalálhatóak a mezőgazdasági munkához szükséges földek, veteményesek és állatok, illetve egy komfortos kúria és egy lelakott pajta. A birtok gazdájához érkeznek meg kényelmes életüket hátrahagyva a hazai hírességek, hogy a következő bő egy hónapot a civilizációtól teljesen elzártan töltsék.

A Farm VIP két csapat, két gazdasági társaság versengéséről szól. Kihívásokkal teli, izgalmas feladatok teljesítésével dől el, hogy ki-hol lakik, ki nyeri az aktuális heti termelési versenyt, vagy épp kinek kell búcsúznia a játéktól. A fordulatokban gazdag reality jócskán tartogat meglepetéseket nem csak a szereplőknek, hanem a nézőknek is. A feszült pillanatokon túl pedig a nevetés is garantált, hiszen ismert szereplőink egy tőlük teljesen szokatlan világban próbálnak boldogulni.

Hogy a hírességek közül ki vállalja be a nem mindennapi költözést, ki lesz a birtok gazdája és ki A Farm VIP műsorvezetője, valamint mikor kerül képernyőre a TV2 legújabb műsora, arról a csatorna hamarosan hivatalos tájékoztatást fog adni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás