promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg visszavonulna Britney Spears?
Borítókép:  Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A húga, Jamie-Lynn Spears erről beszélt egy interjúban.

Britney Spears nem olyan rég ünnepelte, hogy a 2016-ban kiadott Glory című lemeze az iTunes eladási lista élén landolt, és lecserélte a borítóképét egy szexibb változatra. Azóta zeneileg semmit se kaptunk tőle, fellépést meg akkor se láthatnánk, ha esetleg lenne hozzá kedve, mivel minden koncert parkolópályán van jelenleg a járvány miatt.

Spears kisasszony többségében azzal szórakoztatja a közönséget, hogy edzős videókat pakol fel az Instagramjára. Múltkor épp a pasijával, Sam Asgharival izzasztottak meg mindenkit.

Közben Britney húga, Jamie-Lynn Spears is előkerült, aki nem olyan rég a The Hollywood Reporternek adott egy interjút, amiben persze a nővéréről is faggatták, például hogy Britney készül-e valamivel a jövőben. Erre Jamie igen csak sejtelmes választ adott.

„Hát, most Los Angelesben van karanténban. Pihen, és semmi más, de ezt már nagyon megérdemelte. Rengeteget dolgozott régen. Ha akar majd még egy albumot csinálni, az remek, de ha nem, az sem baj. Sokat adott már a világnak, de úgy tudom, hogy jelenleg nincsenek tervei a jövőre nézve”

– mondta Jamie, aki nehezen tudná elképzelni, hogy Britney ne ragadjon többet mikrofont:

„Az ember nem tud lemondani a szenvedélyéről.”

 Persze kihagyhatatlan kérdés, hogy Jamienek melyik a kedvenc dala a nővérétől:

„Mindegyik dala annyira jó, de Luckyt például imádom. Ez az egyik kedvencem Britneytől, és a klipjét is nagyon szeretem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás