promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így segít Britney Spears a plusz kilóktól megszabadulni
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak győzd végigcsinálni az edzéstervét. Ha nincs elég motiváció, Britney pasija is besegít. 

Olykor Britney Spearsnek sikerül kicsit beégetnie magát, ha sportolásról van szó. Anno például azt hitte, hogy megdöntötte Usain Bolt 9,58 másodperces világrekordját 100 méteres síkfutásban. Ha ez nem lenne elég, még a saját edzőtermét is felgyújtotta pár gyertya miatt. Szóval az énekesnőnek vannak peches pillanatai, de annyi biztos, hogy 38 évesen igazán formában tartja magát.

Nem olyan rég lecserélte a 2016 májusában megjelent Glory című albumának a borítóját egy szexibb változatra, ezzel is megköszönve a rajongóknak, hogy anno az iTunes eladási lista élére repítették. Van benne egy kis Photoshop, de azt kár lenne tagadni, hogy az énekesnő testi bombaformában van így közel a negyvenhez is. Remelkül összeszedte magát, pedig 2019 áprilisában újra bekerült a pszichiátriára – édesapja egészségügyi gondjai miatt omlott össze.

Most Britney úgy döntött, hogy ismét megmozgat mindenkit, de a csajoknak is szeretne kedvezni, így az edzéstervét a félmeztelen pasijával, Sam Asgharival hajtja végre.

Akik úgy döntenek, hogy inkább csak hátradőlve végignézik a párost, lehet ők járnak jobban, mivel Britney edzése valóban izzasztó, viszont ha bevállaljátok, akkor fixen minden izmotok meg lesz mozgatva.

Lehet itt az ideje kikelni a karosszékből, és beolajozni a karanténban ragadt testünket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás