Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Szombat esti láz TV2-es változata

Jön a Szombat esti láz TV2-es változata

Zene, Film & Kultúra

Jön a Szombat esti láz TV2-es változata

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:11

A Szombat esti láz az RTL Klubon nagy sikert arató táncos showműsor volt, amelynek első évadát 2006-ban láthatták a nézők. Az összesen 5 évadot megélt műsor a BBC Strictly Come Dancing magyar változata volt. A TV2 nemrég jelentette be, hogy ősszel érkezik az ő „Szombat esti lázuk”, ami ugyanezen az angol műsoron alapszik majd, de Dancing with the Stars címen fog futni.

A BBC Studio világsikerű táncos műsorában népszerű hírességek, profi táncpartnereik segítségével sajátítják el számtalan ismert táncstílus mozdulatait, a latin koreográfiáktól a klasszikus keringőig, hogy lenyűgözzék a zsűrit, valamint a stúdió közönségét és a tévénézőket. A közel 15 éve sikerrel futó műsor amerikai szériájában többek között olyan hírességek is felszántották már a táncparkettet, mint Kim Kardashian, Jerry Springer, Pamela Anderson, Nick Carter vagy Kelly Osbourne.

Ősszel a TV2-n debütál majd a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada. A monumentális táncos showműsor eddig több, mint 3500 epizóddal és 350 évaddal futott sikeresen világszerte, és hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik. A nagyszabású és látványos versenyben hétről hétre újabb produkciókat mutatnak be a hírességek. A tévénézők otthonról szavazhatnak kedvenceikre, az így beérkezett voksok, valamint a zsűri pontjainak együttese határozza meg, ki folytathatja a versenyt, és ki az, akinek búcsúznia kell a mezőnytől.

„Többen utánozták már ezt a formátumot, most nálunk megnézhetik a nézők, hogy mivel hódította meg a világot. A műsort a Paprika Studios gyártja.”

- fogalmazott Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak adott interjújában.

A műsor eredetileg Strictly Come Dancing néven indult 2004-ben az Egyesült Királyságban, ahol főműsoridőben folyamatosan győzedelmeskedett. A legutóbbi évad fináléja 12,5 milliós nézőcsúcsot ért el. A nemzetközi szinten Dancing with the stars néven ismert műsor világszerte is az egyik legtöbbet értékesített BBC Studio formátum lett. Az elképesztő táncos showműsor licenszét már 58 ország vásárolta meg. Népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik szériáig jutott, Lengyelországban a huszonharmadik, míg az Egyesült Királyságban a tizenhetedik évadánál jár a műsor.

Borítókép: The New York Times