promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egyik főszereplő halálával is befejeződhetett volna a Bad Boys 3
Borítókép:  8FLiX
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők felvázoltak egy alternatív befejezést, ami bizony nagyon tragikus.

A Bad Boys 3 volt az egyik olyan blockbuster, ami szépen csendben ki tudott futni a mozikból. Ennek a Sony örülhetett a legjobban, mivel erősen meghúzták a költségvetést 90 millió dollárnál. Az akciók nem is voltak a csúcson, de Will Smith és Martin Lawrence visszatérése így sem okozott csalódást, és végül 419 millió dollárt termelt az alkotás.

Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők azonnal felkapottak lettek, olyannyira, hogy már a Marvel is érdeklődött felőlük.

„Nincs még semmi kőbe vésve, csak találkoztunk egymással. Mondták, hogy tetszett nekik a Bad Boys 3, és érdeklődtek a jövőbeli terveinkről. Hozzátették, hogy jó lenne találni valamit, amin közösen dolgozhatnánk”

– mesélte a páros anno a Comic Booknak.

A rendezőkkel most a Digital Spy interjúzott, ahol kitértek arra, hogy miben lehetett volna más a Bad Boys 3 lezárása, ami így is kicsit dél-amerikai szappanoperásra sikeredett. Adil El Arbi és Bilall Fallah elmesélték, hogy bizony lett volna egy verziójuk, amiben Mike (Will Smith) is veszélybe kerül.

„Isabelnek feltűnik, hogy mindennek vége. Azt hiszi a fia is meghalt, ezért a tűzbe akarja vetni magát és oda Mike-ot is magával akarja húzni. Úgy gondolja, hogy minden odaveszett, ezért haljanak meg együtt. Olyan igazi görög tragédiás befejezés lett volna ez, és talán túl sok is, de nem léptük meg a végén”

– nyilatkozta a duó, aki azért Marcust (Martin Lawrence) így is megizzasztották a zárásnál.

A Sony persze nem is engedné, hogy bármelyik főszereplőt megöljék a rendezők, mivel már az elején tervben volt a negyedik rész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás