promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezték a Bad Boys 3 alternatív befejezését – videó
Borítókép:  CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kis ízelítőt kaptunk az extra tartalmakból.

A Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk nagyon szépen teljesített az egész világon, és nálunk is tódultak rá a moziba az emberek. Bár az akciókon érződött, hogy meg volt húzva a költségvetés 90 millió dollárnál, de a poénok és a retró hullámvasút miatt a film össze tudott szedni egy 425 millió dolláros bevételt.

A Sony és a csapat is készült a folytatásra, mivel igyekeztek nyitva hagyni néhány szálat a történetben, szóval a premier után nem sokat kellett várni, és be is rendelték a Bad Boys 4-et. Pontos dátumot még nem tudunk, mikor érkezik, de biztosan nem kell rá 17 évet várni, mint a Bad Boys 3-ra.

[[cikk2]]

Aki az otthonában szeretné nézni Will Smith és Martin Lawrence duóját, annak nem kell sokat várnia, mivel hivatalosan április 17-én jelenik meg az alkotás DVD-n, Blu-Ray-en, és UHD-n.

Ilyenkor természetesen a gyűjtőket nem is annyira a film, hanem az extra tartalmak mozgatják. A DVD-n lesz bakiparádé, belevethetjük magunkat a legjobb kimaradt jelenetekbe, és egy alternatív befejezést is kapunk. Reméljük nem csak azt, ami a lenti videóban van, mert abban túl sok meglepetés nem vár ránk.

Blu-rayhez már jönnek a kibővített extrák:

  • Együtt hajtunk, együtt halunk – így készült a film
  • Rohadtul ideje volt már! – a Bad Boys-sorozat harmadik része
  • Tettestársak – a kulisszák mögött

A vérbeli rajongóknak érkezik egy gyűjtődoboz is, ami mind a három alkotást tartalmazni fogja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás