Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér Nádai Anikó sikerműsora az RTL Klubra

Visszatér Nádai Anikó sikerműsora az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Visszatér Nádai Anikó sikerműsora az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:03

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityje immár a harmadik évaddal jelentkezik 2020-ban. Az idei első epizódjában bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák.

A műsor első epizódjában megismerhetjük a nyolc párra váró gazdasszonyt és gazdát, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, hogy milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki halgazdálkodással, van, aki növénytermesztéssel, és van, aki állattartással foglalkozik. Van egy biogazdasszony és egy erdélyi gazda, aki vadőr és medvék etetésével dobja fel mindennapjait. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Ahogy már 2012-ben és 2019-ben a Házasodna a gazda első és második évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, hogy milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó lesz, aki nagy lelkesedéssel látogatta meg a párra vágyó gazdasszonyokat és gazdákat, hogy bemutassa őket a nézőknek.

A Házasodna a gazda harmadik évadának első adása június 7-én, vasárnap este 18.50-kor lesz az RTL Klubon.

Borítókép: Femina