promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt és Angelina Jolie szétlőtték a saját házukat, majd szexeltek egy jót
Borítókép:  Velvet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt és Angelina Jolie akkor ismerték meg egymást, mikor a Mr. és Mrs. Smith-t forgatták. Bár Jolie ekkor már szingli édesanya, míg Pitt még Jennifer Aniston férje volt, aki állítólag egyszer rajta kapta őt, ahogy Angelina-val telefonszexeltek. Akik annak idején látták a filmet, azt mondták: a két színész játékán látszott, hogy már akkor több volt köztük, mint munkatársi viszony, és voltaképpen ez adta a film sava-borsát.

Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) valójában jól fizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. Minden megy a megszokott mederben addig, míg egy nap egymás meggyilkolására kapnak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, és a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol.

Hihetetlen, hogy a Mr. és Mrs. Smith is már egy 15 éves filmalkotás, amit annak idején nem illettek túlzottan dicsérő szavakkal a kritikusok, bár abban szinte mind egyetértettek, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie között remekül működött a kémia, ami ennyi idő után is még jól el tudja szórakoztatni az embert, ha újra előveszi ezt a filmet.

Márpedig nem az „acélos” története miatt fogunk emlékezni a Mr. és Mrs. Smith-re, sokkal inkább a házaspár csipkelődős és a golyózáporoktól fűtött jelentei miatt, amelyek közül néhány már ugyan beleesik a „túl sok” kategóriába, mégis az ember igyekszik a műfajon belül kezelni a látottakat, és ebbe beletartoznak az érzelgős, már-már giccses momentumok is.

Teljesen egyértelmű, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie nélkül nem működne a film, abszolút kiegészítik egymást, és 15 év után már el se tudnánk képzelni nélkülük Doug Liman alkotását, pedig az eredeti tervek szerint Johnny Depp és Nicole Kidman játszotta volna a bérgyilkos házaspárt.

A Mr. és Mrs. Smith-t tulajdonképpen mindenkinek tudom ajánlani, akik szeretik a két színészt, és akik kedvelik azokat az akció-vígjátékokat, aminek nézése közben semmin sem kell gondolkodni, csak nézni, és szórakozni rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás