promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt visszautasította a '90-es évek legjobb akciófilmjét
Borítókép:  Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt dobta a szerepet, de ha nem a Terminátor 2 az, akkor vajon mi?

A színész a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztiválon járt, és bár köztudottan nem szeret a múltban ragadni, de mostanság egyre több emléket idézett fel. Nemrég egy nagyon izgalmas és vicces dolog derült ki róla, amikor arról mesélt, hogy Edward Nortonnal mennyire be voltak tépve a Harcosok Klubja premierjén.

A fesztiválon most arra kérdeztek rá, hogy volt-e olyan kiemelkedő szerep, amit kapásból visszautasított. Ekkor derült fény a dologra, hogy Pitt bizony dobta a '90-es évek egyik legjobb akciófilmjét:

„Visszautasítottam a Mátrixot. A piros tablettát választottam. Ezt az egyetlen példát fogom felhozni.”

Pitt elmesélte, hogy soha nem érezte magáénak ezt a szerepet, és hisz abban, hogy ilyenkor valaki másnak kell odaállni, és megcsinálni azt. Ez lett végül Keanu Reeves, akinek be is indította a karrierjét az egész.

A szerep amúgy Will Smithnek is fel volt ajánlva, akit a Wachowski-testvérek a Men in Black utána kerestek meg. Ezekről a színész össze-vissza szokott nyilatkozni: valamikor elismeri, hogy bánja, van amikor meg azt mondja, hogy csak elrontotta volna az egészet. Azt viszont ő is belátja, hogy Keanu Reeves volt a tökéletes választás.

Reeves visszatér a Mátrix 4-re, ami jelenleg kapkodásból áll. Nemrég lepleződött le, hogy két régi főgonosz visszatérése is be van, illetve volt tervezve, de a végén még kiderül, hogy egyikük sem lesz benne a filmben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás