promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyár végén itthon is a mozikba kerül a hányattatott sorsú X-Men-film
Borítókép:  Az új mutánsok / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két évvel ezelőtt mutatták volna be Az új mutánsok című alkotást a Trónok harca és a Stranger Things színészeivel, és most úgy látszik, hogy végre megtalálja az útját a mozikba.

Kevés olyan film van, amit ennyi szenvedés árán sikerül csak megmutatni a közönségnek. A Josh Boone által rendezett Az új mutánsok az eredeti tervek szerint 2018 áprilisában került volna a Fox gondozásában a mozikba, de sok jelenetet újra kellett forgatni, ezért csúsztak egy kicsit. Aztán új dátumot kapott, de közben a Disney felvásárolta a Foxot, így megint eltolták, majd a világjárvány szólt közbe, de most kiderült, hogy végre van egy új, jelen állás szerint kőbe vésett időpontunk.

A film hazai forgalmazója, a Fórum Hungary erősítette meg a hírt, hogy hiába van most koronavírus-járvány, úgy néz ki, hogy Az új mutánsokat az amerikai premier előtt egy nappal, augusztus 27-én tényleg láthatjuk a magyar mozikban.

A Trónok harcából ismert Maisie Williams mellett a Stranger Things-es Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga és Anya Taylor-Joy is szerepelnek az alkotásban, ami öt fiatal mutánsról szól, akiket az akaratuk ellenére bezárnak egy intézménybe, de természetesen ők onnan ki akarnak jutni.

Az már kiderült, hogy ez lenne az első kicsit horrorisztikusabb film a Marvel égisze alatt futó X-Men világában, szóval van miért várnunk a művet, hiszen nem elég, hogy tele lesz egy csomó tehetségesnek mondható színésszel, de végre nem fognak annyira finomkodni, és kiderül, hogy milyen kemény dolgokra képesek ezek a mutánsok.

Itt lehet megtekinteni hozzá egy kis kedvcsinálót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás