promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Hamill még utoljára Luke Skywalker bőrébe bújna?
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész pontot tett a találgatások végére.

Jöhet itt bármennyi mellékszál, azt senki sem fogja vitatni, hogy egyetlen igazi Skywalker van, és az Mark Hamill. A színész imádja az univerzumot, és sokat foglalkozik a Star Wars-szal, sőt, olykor még a rajongókkal is szívesen beszélget, vagy vitázik kicsit. Múltkor például azt bizonyította be, hogy Luke valóban nem lenne túl kicsi rohamosztagosnak.

Lesznek új Star Wars-filmek, a The Mandalorian mellett még sorozatok is, de ezekben már biztos nem fog visszatérni Luke. Mark Hamillnek már Erő-szellemként sincs kedve ott lebegni. Azt szeretné, ha ő is, és a karaktere is megpihenhetne.

„A Star Warsban megvolt az eleje, a közepe és a vége is Luke történetének. Többet kaptam ettől az univerzumtól, mint amit vártam. Nem is gondoltam ebbe bele, amikor elkezdtük. Megvolt a keserédes búcsúm a kilencedik epizóddal, már nem térek vissza”

nyilatkozta Hamill, aki a friss trilógiából is kivette a részét.

A színész szerint rengeteg érdekes történetet lehet bemutatni a Star Warson belül, de itt már új emberekre van szükség: Lukra pedig már egyáltalán nincs. Hálás George Lucasnak, minden kollégának, és örül, hogy a Star Wars ennyit lendített a karrierjén. Történelmet is írt vele, de nem szeretne telhetetlen lenni.

Szóval Luke már Erő-szellemként sem fogjuk viszontlátni, de Star Wars megmondó emberként és mókamesterként reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás