promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Darth Maul a The Mandalorian 2. évadában?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A karaktert már többször is megtestesítő Ray Park Instagram posztja elindított egy pletykát.

A Disney és a Lucasfilm nem bíz semmit a véletlenre. Úgy tűnik, hogy igyekeznek minél több közkedvelt, ismert Star Wars-karaktert összeereszteni a The Mandalorian 2. évadában. Bár egy friss felmérés szerint jelenleg az élőszereplős sorozat szereplői, név szerint a rajongók által „Baby Yodának” elkeresztelt csecsemő, és a mandalóri fejvadász a legnépszerűbb Csillagok háborúja-karakterek, a stúdió talán úgy gondolja, hogy több nézőt csábítana a 2. évad, ha tele lenne ismert figurákkal.

Nemrég adtunk róla hírt, hogy A Jedi visszatérben látszólag meghalt Boba Fett is szerepet kap az új évadban, akit az a Temuera Morrison fog játszani, aki A klónok támadásában és A Sithek bosszújában Jango Fett-et, és az ő klónjait formálta meg.

Most egy újabb név merült fel, igaz, ez csak pletyka, amit a rajongók indítottak el egy Instagram poszt miatt. Ray Park, a skót származású színész, kaszkadőr és harcművész alakította a népszerű Sith Nagyurat, Darth Maul-t A baljós árnyakban és a Solo: Egy Star Wars-történetben, de A klónok háborúja animációs sorozat befejező évadában is az ő mozdulatait rögzítették Ahsoka és Maul fantasztikusan látványos fénykardpárbajához.

Park egy szimbólumot osztott meg a közösségi oldalán, és ennyit írt hozzá:

„THIS IS THE WAY”, vagyis „Ez az út.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“THIS IS THE WAY”.

Actor Ray Park (@iamraypark) által megosztott bejegyzés,

Ez a mandalóriak jelmondata, amit a sorozat első évadában többször is hallhattunk. Több se kellett a kaszkadőr követőinek, rögtön faggatni kezdték őt, hogy Darth Maul karaktere szerepelni fog-e a folytatásban, és hogy ő alakítja-e majd. Ray Park ezekre nem reagált semmit, szóval kénytelenek vagyunk várni az augusztus végén megrendezésre kerülő Star Wars Celebration-ig, ahol hivatalosan is be fogják jelenteni Ahsoka Tano felbukkanását is a sorozatban, akit Rosario Dawson fog játszani.

A pletykával kapcsolatban pedig elindulhatnak a merész ötletelések arra, hogy Maul karaktere hogyan bukkanhat fel a sorozatban, hiszen bár A baljós árnyakban Obi-Wan Kenobi végzett vele, A klónok háborújában feltámasztották, aztán szerepet kapott a Solo-ban, és a Lázadók sorozatban is, ahol egy Obi-Wannal való végső összecsapás során életét vesztette. Mivel a The Mandalorian évekkel A Jedi visszatér, vagyis a Star Wars 6. része után játszódik, csakis flashback formájában térhetne vissza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás