promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka: „Az ne folyamodjon segélyért, akinek új iPhone van a kezében”
Borítókép:  Majka offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zenész reagált Lovasi András véleményére is.

Nem olyan rég írtunk arról, hogy Majka kiakadt azokra a zenészekre, akik igénybe vették az EJI (Előadóművészi Jogvédő Iroda) és az Artisjus szociális támogatását. Nem ő volt az egyetlen, de az ő kirohanására kapta fel mindenki a fejét.

Mivel a legtöbb zenésznek a koncertezés a fő bevételi forrása, így próbálnak azoknak segíteni, akik a csőd szélére kerültek a járvány miatt. Na igen, de Majka úgy érezte, hogy olyanok is lecsaptak a segélyekre, akiknek semmi szüksége nem volt rá, innen indult be az egész adok-kapok.

Később Lovasi András is reagált Majka kijelentésére, aki szerint nem túl elegáns, ha az ország egyik legmenőbb, legjobban fizetett celebje mások pénztárcájában kutakodik.

 [[cikk2]]

Majkával a 24.hu készített egy Messengeres interjút, amiben próbálták vele rendbe tenni a kijelentéseit, de persze kérdezték arról is, hogy mit gondol Lovasi véleményéről:

„Lovasi reakciója, az a Lovasi reakciója. Neki ez a véleménye. Az is lehet, hogy ő egy sajtó által eltúlzott, és elferdített cikket olvasott. Bárhogy is van, nem hiszem, hogy nekem foglalkoznom kéne vele”

– mondta az előadó, aki abban igazat adott Lovasinak, hogy valóban a kollégái zsebében turkál, de hát ezt nem is akarja tagadni:

„Azért gondolja, hogy a kollégáim zsebében turkálok, mert ott turkálok. Csak van, akinek nem fér bele a zsebébe a kezem a sok pályázaton szerzett pénztől. Milyen ember az, aki meg tudná venni, de inkább megeszi a fél tányér ingyen levest azok elől, akik éheznek ? Khm….”

Majka továbbra is úgy látja, hogy rengetegen igényeltek úgy támogatást a szakmából, hogy közben abszolút nincsenek rászorulva, aki pedig a legújabb iPhone-nal mutatkozik, az ne kérjen segélyt sem.

„Nem az a kérdés, hogy ki van rajta a listán, hanem az, rászorul-e. Itt értik direkt félre az emberek, amit mondtam. Nem tudod pontosan, hogy kinek mennyi pénze van, de azt tudjuk, hogy némelyik szerző nagyobb bajban lehet, mint egyes emberek a listán. Nem számlákkal, papírokkal kell ezt bizonygatni, a számlák és papírok országában, hanem elég, ha ismerjük az illetőt. Ha valaki februárban még tévében, jó pozícióban szerepel, vagy valaki tizenmilliós autóval jár, legújabb iPhone van a kezében, az szerintem ne folyamodjon segélyért, és főként ne kapja meg”

– jelentette ki a zenész, aki hozzátette, hogy ha ezek az emberek a szakma, akkor ő abszolút nem tartozik ide.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás