promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez Thor, vagyis Chris Hemsworth legnagyobb vágya
Borítókép:  Ben Gabbe / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész válaszától valószínűleg mindenki el fog olvadni.

Chris Hemsworth-ről még úgy se kell lemondania a rajongóknak, hogy pihen a Marvel-moziverzum. Nem olyan rég debütált a Netflixen a színész új filmje, a Tyler Rake: A kimenekítés, ami ráadásul a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek tollából származik. A Russo testvérek Andy Parkes-szal közösen tették le az asztalra anno a Ciudad című képregényt, ami alapján Joe Russo írta meg az alkotás forgatókönyvét.

A film rekordokat döntöget, elvileg el is fog készülni a második része valamikor, de Hemsworth most nyugodtan hátradőlhet a karanténban, és végre a családjával töltheti az időt. Nem olyan rég a GQ-nak adott egy interjút, amiben elárulta, hogy az a legnagyobb vágya, hogy

a világ legjobb apukája váljon belőle.

Fontos volt számára, hogy olyan boldogságban nőjenek fel a gyerekei, ami számára ne adatott meg.

„Szegény családból származom, és sosem volt elég pénzünk. A szüleim olykor még a számlákat sem tudták fizetni. Az járt akkor is a fejemben, hogy egyszer nagy színész leszek, segítek nekik, és el tudom tartani őket”

– mesélte a színész, akinek sikerült is az álma, mivel a Marvel miatt annyira szárnyra kapott, hogy tavaly a második legjobban fizetett színész volt a Forbes szerint.

„Folytatom a filmezést, de most annyira jó itthon lenni. Minden elvállalt munka nagyon nehéz, mert távol vagy tőlük. Azt hiszed a gyerekek nem veszik észre, pedig nagyon is”

– mondta Hemsworth, aki minden idejét a hatéves fiú ikerpárral, és a nyolcéves kislányával tölti jelenleg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás