promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a Bosszúállók rendezőinek új filmje a Netflixre – feliratos előzetes
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismerős főszereplővel, mivel a Thort alakító Chris Hemsworth fog benne akciózni.

A mozik sajnos zárva vannak a koronavírus miatt, és még lesznek is egy jó darabig. Mindenki otthon filmezik, aminek a nagy nyertesei a streamingszolgáltatók, bár nekik sem tesz jót, hogy áll az ipar, és nem termel a piac, mivel ők ugyanúgy nem tudnak forgatni. Rengeteg netflixes film, és sorozat állt le a járvány miatt, köztük a Stranger Things is, ami így már biztosan csak 2021-ben fog debütálni, és az sem az év elején.

Közben, ami kész, annak jöhet a premierje, így érkezik a Tyler Rake: A kimenekítés elnevezésű film, ami a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek tollából származik. A Russo testvérek Andy Parkes-szal közösen tették le az asztalra anno a Ciudad című képregényt, ami alapján Joe Russo írta meg az alkotás forgatókönyvét.

Tyler Rake (Chris Hemsworth) egy igen csak kemény zsoldost alakít, akinek egy drogbáró fiát kell kimentenie, akit elrabolt a másik drogbáró csapata. Bangladesben már csak így mennek a dolgok. Akció-thrillerhez illően eldurvul a helyzet, és mindenki Tylerre és a gyerekre fog vadászni. A főhős már rég otthagyta volna az egész küldetést, ha nem alakult volna ki egy afféle apa-fiú kapocs köztük. Tyler eldönti, hogy mindenképpen megmenti a fiút, de hát nem lesz könnyű dolga.

A Tyler Rake: A kimenekítés 2020. április 24-én debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás