promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul Magyarország első karanténos sportvetélkedője
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Május 2-án Karanténkirály címmel indít új, 15 részes műsort a Sport TV, amelyben 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd a Karanténkirály trónjáért.

A sok karanténos doku-reality, karanténos tehetségkutató, és a karantén ihlette sorozatok után hamarosan elindul Magyarország első karanténos sportvetélkedője, a Karanténkirály, amiben egykori és jelenleg is aktív sportolók szállnak versenybe egymással.

A Sport TV a közleményében kitért arra, hogy kik adták a nevüket ehhez a műsorhoz:

lesznek kézilabdázók (Fodor Csenge, Klivinyi Kinga, Császár Gábor, Lékai Máté és Ligetvári Patrik), kosárlabdázók (Dávid Kornél és Németh István), labdarúgók (Bogdán Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Sallai Roland és Vida Máté), jégkorongozók (Kangyal Balázs és Szuper Levente) és amerikai focisták (Bencsics Márk és Kovács Sándor) is a mezőnyben.

A feladatok között elméleti és gyakorlati tudást igénylő megmérettetések is lesznek, és mindenkinek elő kell állnia egy olyan különleges, egyedi produkcióval, amit az ország egyik legnépszerűbb színésze, Scherer Péter pontoz majd.

Az is előfordul majd, hogy random sportcsapat szurkolójának kell beöltözni az otthoni ruhatárból, vagy hogy 10 állításból kell felismerni a saját sportága egyik neves szereplőjét. Persze nem a komoly feladatok lesznek többségében, és nagyon úgy néz ki, hogy szem nem marad szárazon a hetente kétszer 45 percben jelentkező adások során. A műsor házigazdájának, Petur Andrásnak is újdonság lesz majd ez a feladat, hiszen saját otthonából vezényli majd le a küzdelmeket.

Május 2-án indul a műsor, és június 20-án lesz a nagy finálé, amikor is kiderül, ki lesz a „Karanténkirály”. Az első adásban, szombaton 19:45-től a Sport1-en a magyar kézilabda-válogatott és Telekom Veszprém két kiválósága, Lékai Máté és Ligetvári Patrik csap majd össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás