promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ganxsta Zolee az utcán fog koncertet adni
Borítókép:  Origo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ganxsta Zolee is fellép csütörtökön a Ferencváros Karantén Koncertek elnevezésű, kontaktmentes utcai koncertsorozatában, amely délután a Bakáts térről indul.

A rapper Takács Vilkóval lép fel Dos Diavolos néven. A Budapest 9. kerületi önkormányzat szerdai közleménye szerint nemcsak a színpadot helyettesítő biciklis riksa lesz rendhagyó a koncerten, hanem a produkció is. Ganxsta Zolee ugyanis kedvenc rap és blues számait adja elő akusztikusan.

A 15 órakor kezdődő koncerten - amelynek fellépőire a közönség is szavazhatott - Galát Norbert retro táncdalokat ad elő, Szabó Csilla gyerekműsorral lép fel, a Valami Swing nevű formáció pedig swinget, sanzonokat és gypsy jazzt játszik.

A 9. kerületi önkormányzat múlt héten hirdetett pályázatot a járművekről kihangosított, élő fellépésekre az után, hogy a költészet napi mozgó produkciókat követően sok kerületi polgár kérte a program folytatását.

A rendhagyó utcai koncertekre - amelyekkel a nehéz anyagi helyzetbe került előadóművészeket is támogatják - továbbra is lehet jelentkezni. A koncerteket csütörtökönként 15 és 19 óra között tartják. A járművet, védőfelszerelést, engedélyeket és a hangosítást az önkormányzat biztosítja, de a rendezvénysorozat jellege miatt díszleteket, fénytechnikát és más speciális költséget nem tudnak vállalni. A legalább egy órás műsorokért minden fellépő egyenlő, bruttó 50 ezer forint tiszteletdíjban részesül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás