promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig bírta Ganxsta Zolee: odaszólt a támadóknak
Borítókép:  Ganxsta Zolee / lokal.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legnépszerűbb rappere manapság hatalmas szerelmi bánattal küzd, amiért sok támadás éri, de most betelt nála a pohár.

A Ganxsta Zolee és a Kartel frontemberét alapból egy kőkemény, vicces fazonként ismeri a világ, de az utóbbi időben rengeteg rossz dolog történt vele, amik érthető módon eléggé megviselték őt. Elhunyt az édesapja, Zana József, az egyik barátja is, illetve a szerelmével, Nórival is szakítottak, amit még a mai napig nem hevert ki.

Már a nyilvánosság is kapott egy kis ízelítőt Ganxsta Zolee szerelmi bánatából, és voltak olyanok, akik nem éppen támogató jelleggel írtak neki, hanem inkább támadták őt, hogy szedje már össze magát, legyen férfi, és ne sírjon a volt barátnője után. A Blikk szerint az egyik követője például durván kikelt magából Zolee exe ellen, de a rapper ezt már nem hagyta szó nélkül, és így reagált:

„Nórit ne bántsd, nagyon szépen megkérlek. Tartsd tiszteletben, amit érzek iránta. Megérdemli”.

A megnyilvánulásaiból látszik, hogy tényleg nagyon összetört a szíve, és még nem tart ott, hogy tovább tudjon lépni. A rajongók viszont próbálnak pozitívan hozzáállni a dologhoz, és remélik, hogy Ganxsta Zolee hamarosan jobban lesz, és születik pár ütős zene ebből a megterhelő időszakból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás