Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hamarabb jön a Nicsak ki vagyok? szuperdöntője, mint gondoltuk

Hamarabb jön a Nicsak ki vagyok? szuperdöntője, mint gondoltuk

Zene, Film & Kultúra

Hamarabb jön a Nicsak ki vagyok? szuperdöntője, mint gondoltuk

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:33

Szigorú biztonsági és egészségvédelmi intézkedések között zajlik majd a TV2 maszkos műsorának felvétele, amit hamarabb láthatunk, mint gondoltuk.

A TV2 showműsora hiába is próbálkozott, közelébe sem ért az RTL Klubon futó Álarcos énekesnek, hétről-hétre alul maradt a nézettségi számokat illetően. A járvány miatt a produkció készítői úgy döntöttek, hogy a szuperdöntőt későbbre halasztják. Ezzel kapcsolatban a műsor házigazdája, Tilla is megszólalt.

Úgy tűnik, hogy az emberek nagyon hiányolják a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpadát, ugyanis az elmlúlt hetekben beérkezett nézői levelek és kommentek láttán a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a műsor, és a szuperdöntő keretében végre kiderül, kiket rejt az a hat maszk, akik a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada adásaiból továbbjutottak.

Az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal személye egyelőre mindenki előtt rejtély maradt, és egy ország várja, hogy kiderüljön, kik azok a hírességek, akik újabb produkciókkal térnek vissza a TV2 képernyőjére.

A két sztárcsapat is izgatottan készül a szuperdöntő felvételére, hiszen ott dől el, melyik trió nyeri meg a versenyt. Majka csapattársaival, Judyval és Hajós Andrással jelenleg 5:2-re vezet Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli ellen. A vasárnapi szuperdöntő az egész adás alatt izgalomban tartja majd a tévénézőket, ugyanis minden produkció után lelepleznek egy-egy szereplőt.

A műsor felvétele komoly biztonsági és egészségvédelmi intézkedések mellett zajlik a vírushelyzet miatt. A felvételen csökkentett létszámú stáb dolgozik majd, minden szereplőn és közreműködőn tesztet végeznek a felvétel előtt, valamint a teljes stúdiót, az öltözőket és a kiszolgáló-helyiségeket egy speciális ózonos fertőtlenítő géppel kezelik. Ezen felül minden leállásban kötelező lesz a fertőtlenítés. A teljes stáb számára kötelező lesz a folyamatos kézfertőtlenítés és a maszkok viselése.

A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada szuperdöntőjét április 26-án, vasárnap 18:50-től láthatjuk a TV2-n.

Borítókép: Origo