Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Senkit sem érdekel a TV2 új műsora, azonnal változtat a csatorna

Senkit sem érdekel a TV2 új műsora, azonnal változtat a csatorna

Zene, Film & Kultúra

Senkit sem érdekel a TV2 új műsora, azonnal változtat a csatorna

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:09

A TV2 doku-realityje nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Április 6-án indult el a TV2 dokumentarista stílusban készülő műsora, amiben a szereplők maguk forgatják videónaplóikat. A produkció célja, hogy minél szélesebb spektrumon tudja bemutatni a jelenlegi helyzetet, és minél több érdekes történetet ismerjenek meg a nézők. Az eddigi adásokban betekintést kaphattunk többek között Tóth Gabiék, Dobó Ágiék, és Szabó Simonék életébe. Ez azonban nem fog sokáig tartani.

A SorozatWiki információi szerint ugyanis a csatorna karanténműsora nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az első két adás után folyamatosan gyengén teljesít, a keddi adás még a 12%-os közönségarányt sem tudta elérni a 18-49-es korosztályban, mindössze 11,5%-ot hozott.

Mivel a TV2 nincs megelégedve a nézettségi számokkal, azonnali műsorváltozás mellett döntött: április 16-án, csütörtökön korábban, 19.30-kor kezdődik az Exatlon Hungary, és a #maradjotthon csak utána, 22.10-től kerül adásba.

A műsorból első körben 13 epizódot rendeltek be, és úgy tűnik, nem is lesz több. Az április 24-én látható 13. rész után végleg lekerül a műsorról.

Borítókép: TV2