promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műsorváltozás: teljesen átalakul az RTL Klub műsora

Műsorváltozás: teljesen átalakul az RTL Klub műsora

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 19-től az Apatigris további epizódjait az RTL Most+ platformon követhetik a nézők, a vidámságot a Maradj haza magadnak! és a Segítség! Itthon vagyok! című új műsorok garantálják vasárnap esténként az RTL Klubon.

Korábban hírt adtunk róla, hogy az RTL Klub egyik közkedvelt sorozatának, A Tanárnak a 3. évadát ezentúl az RTL Most+-on láthatjuk, ugyanis a csatorna az évadnyitó epizód után levette a műsorról.

Az április 12-én debütált vadonatúj sorozat, az Apatigris is hasonló sorsra jutott, amelynek epizódjait a továbbiakban nem az RTL Klubon láthatjuk – leghamarabb ősszel kerülnek az RTL Klub képernyőjére –, hanem vasárnaponként kerülnek fel az RTL Most+-ra.

Április 19-től vasárnap esténként 18:50-től a Maradj haza magadnak! című reality gondoskodik a vidám pillanatokról, amelyben négy sztár, négy jó cimbora - Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik - „karantén kalandjain” szórakozhatunk.

A sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg.  Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.

A Maradj haza magadnak! után a vasárnap esti jó hangulatról 19:15-tól A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta sorozata, a Segítség! Itthon vagyok! lesz látható az RTL Klubon, amelynek már a készítési folyamata is egyedülálló, mivel a színészek - a kijárási korlátozás szabályait figyelembe véve – mobiltelefonnal rögzítik a jeleneteket, melyeket a rendező távolról instruál, folyamatosan online követve az eseményeket.

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a video chat – a fikció szereplői is ezen keresztül tartják a kapcsolatot, élik meg mindennapjaikat, ünnepeiket, vitáikat vagy éppen szerelmeiket. A történetben egymás melletti, párhuzamos, de valamilyen módon egymással kapcsolatban lévő szálakon keresztül ismerjük meg a szereplők történeteit. Az élet tehát a karanténban is zajlik.

A sorozat karaktereit a nagyközönség kedvencei hívják életre: Zsurzs Kati, Csuja Imre, Kerekes József, Nagy-Kálózy Eszter, Debreczeny Csaba, Kovács Panka, Fehér Tibor, Tóth Ildikó, Lengyel Tamás, Pokorny Lia, Hevér Gábor, Bata Éva, Kakasy Dóra, Haumann Máté, Erdélyi Tímea, Nagy Sándor, Mihályfi Balázs, Martinovics Dorina, Szatori Dávid.

Borítókép:  RTL Klub

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás