Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A TV2 sorozatában tér vissza a Barátok közt egykori sztárja – videók

A TV2 sorozatában tér vissza a Barátok közt egykori sztárja – videók

Zene, Film & Kultúra

A TV2 sorozatában tér vissza a Barátok közt egykori sztárja – videók

Zene, Film & Kultúra

TK - 2020.04.10. 14:33

Saját fejlesztésű sorozattal jelentkezik a TV2, ám a koronavírus miatt csak egy részt fog bemutatni a csatorna tavasszal.

A TV2 egyik vezető műsora az Exatlon Hungary, ahol a hosszú összezártság miatt a versenyzőknek ki kell lépniük komfortzónájukból.

Az elmúlt hetek, hónapok nézettségi adataiból kiderül, hogy a magyar tévénéző szívesen néz magyar gyártású sorozatokat. Az RTL Klub egyik legnézettebb sorozata A mi kis falunk.

Most a TV2 gondolta úgy, hogy saját fejlesztésű sorozatot készít – ez derült ki a csatorna közleményéből:

„Dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be a TV2 legújabb heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.”

A közlemény a továbbiakban a főszereplőket mutatja be:

  • Stohl András a családfőt, Bödör Gáspárt alakítja, aki annak ellenére, hogy még soha nem ment a falu határain túlra, mindent úgy csinál máshol is, mintha otthon lenne. Ebből adóan azt gondolja, nincs olyan, amit ne tudna elintézni.
  • feleségének, Borcsának szerepében Stefanovics Angélát láthatjuk. Borcsa pontosan tudja, hogy milyen a férje, de ő így szereti.
  • a történet fontos szereplője Gáspár anyósa, a cinikus nagymama is, akit Szirtes Ági kelt életre.
  • Venczli Zóra és Varga Attila pedig a Bödör család két gyerekét alakítja majd.

„Az utolsó simításokat végezzük az első epizódon. Az egész stáb nagyon lelkes, mert egy igényes, ugyanakkor nagyon sok szórakoztató elemet tartalmazó sorozat első részét készítjük épp. A májusi premier után pedig ősszel újabb részekkel folytatódik a Bödör család története a TV2-n”

– nyilatkozta Kirády Attila, a sorozat show runnere.

A forgatás kulisszái mögé az alábbi videó segítségével tudsz belesni:

Borítókép: a Bödör család. Forrás: tv2.hu.

A sorozattal kapcsolatos galériát ide kattintva tudod átlapozni!

Legolvasottabb hírek