promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új évad, új szereplő – visszatér az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora
Borítókép:  RTL Klub.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új szereplővel bővül az RTL Klub nagysikerű műsora a Cápák között.

Befejeződött az RTL Klub egyik legsikeresebb heti sorozatának évada, így most egy jó darabig nélkülöznünk kell a pajkaszegieket.

Ezzel párhuzamos jelentette be a csatorna, hogy elindítja gazdasági showműsorát, a Cápák közöttet. A műsor 2019 februárjában indult az RTL-en, és az adó egyik legsikeresebb heti műsora volt. A Cápák között a külföldön már jó ideje futó és rendkívül népszerű Shark Tank magyar változata. A műsor lényege, hogy fiatal vállalkozók mutatják be ötleteiket gazdag befektetők előtt. Ha sikerrel járnak, akkor akár komoly pénzügyi segítséget is kaphatnak.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója már 2019 novomberében bejelentette, hogy újabb évadot gyártanak a műsorból.

Most pedig az is kiderült, hogy a második évad az elsőnél is hosszabb lesz, illetve a műsorba kétszer annyi vállalkozó jelentkezett, mint tavaly. Az új évadban egy változás lesz a befektetők között, ők pedig a következők:

  • Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója;
  • Balogh Péter, angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője;
  • Fehér Gyula, a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke;
  • Moldován András, az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég, a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., és a Jack’s Burger Étteremlánc tulajdonosa;
  • Tomán Szabina, korábbi modell (Apró Anna helyére ül be), aki nyolc éve vezeti saját vállalkozását, ő alkotta meg a Toman életmódprogramot.

A műsor producere Máté Kriszta, míg a show-t továbbra is Lilu fogja vezetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás