promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyszabású gálaműsorral készül a TV2
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország legnépszerűbb előadói és sportolói fognak össze április 19-én vasárnap este, hogy egy nagyszabású gálaműsor keretében tisztelegjenek az egészségügyi dolgozók és mindazok áldozatos munkája előtt, akik ezekben a nehéz napokban is végzik a feladataikat. Arra is felhívják a figyelmet, hogy az összefogás minden eddiginél fontosabb ebben a mostani krízishelyzetben.

A Neked énekelek című gálaműsorban otthonukból jelentkeznek be és énekelnek az előadóművészek, népszerű sportolók, továbbá olyan magyar sztárok is részt vesznek a műsorban, akik a világ számos pontjáról videóüzenetben csatlakoznak a kezdeményezéshez.

A TV2 Csoport fontosnak tartja, hogy ezekben a nehéz időkben felhívja a figyelmet az összefogás jelentőségére. Egy ilyen krízis-, illetve elzárkózást igénylő helyzetben még nagyobb szükség van eljuttatni a zenét, művészi élményt, szórakoztatást a háztartásokba. A TV2 ezzel a műsorral szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. A műsor házigazdái a TV2 két népszerű műsorvezetője, Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

A gálaműsor egyik kiemelkedő pillanata az lesz, amikor az LGT Nem adom fel című dalát magyar sportolók éneklik majd. A megmozdulásba már most szeretné a TV2 a nézőket is bevonni.

Akinek van kedve, hogy így is kifejezze a támogatását, együttérzését és szeretne egy közös klipben szerepelni a kiváló magyar sportolókkal, nem kell mást tenni, mint felénekelni telefonjába a dal refrénjét, és elküldeni nekik ezt a videót „Együtt énekel az ország” jeligére április 15-ig.

A felvételeket a következő oldalra kell feltölteni: www.tv2./nekedenekelek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás