promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az RTL Klub karanténos tehetségkutatója, amiben egymilliót nyerhetsz
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már lehet jelentkezni az RTL Klub vadonatúj műsorába, amelyet Made in Karantén címmel láthatnak majd a nézők.

Fontos, hogy az adott helyzetben, aki teheti, maradjon az otthonában, de ez nem jelenti azt, hogy féken kellene tartani a kreativitást, az ötletességet, a tehetséget. Itt a lehetőség, hogy bárki megmutathassa, hogy mit tud, és a négy fal sem szabhat határt az elképesztő ötleteknek.

A Made in Karantén című műsor nem egy szokványos tehetségkutató, a készítők elsősorban – de nem kizárólag – olyan videókat várnak, amelyek megmutatják, hogy készítője hogyan éli meg az önkéntes karantént otthonában, hogyan űzi hobbijait, és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje.

Ez egy kiváló lehetőség, hogy bárki lehetőséget adjon a tehetségének, legyen akár szó koncertről az erkélyen, közösen betanult táncról a házi kedvencekkel, vagy zsonglőröket megszégyenítő palacsintasütésről.

A beküldött videókból egy négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóri és Szabó Győző – választja ki az adás legjobbját, amelynek készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

A műsorba már lehet jelentkezni, az alkotók a legmenőbb karanténvideókat Viberen vagy WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számra, valamint az rtl.hu/madeinkaranten linken várják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás