promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adele 171 millió dollárt bukhat a válással?
Borítókép:  Adele / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A „Hello” és a „Skyfall” című slágerek énekesnője, Adele szigorúan titokban akarja tartani a válás részleteit.

A 15 Grammy-díjjal rendelkező angol énekesnő, Adele rengeteg ember kedvence lett az utóbbi években, hiszen olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a „Hello”, „Skyfall”, „Someone Like You” vagy a „Rolling in the Deep”. A szívfájdalmat világsikerré kovácsoló sztár viszont úgy látszik, hogy továbbra is keresi a boldogságot.

A 31 éves Adele többször is említette, hogy a zenéi többségét a jelenlegi férje, Simon Konecki ihlette, akivel van egy közös gyerekük is, de elég kacifántos volt a kapcsolatuk. Tavaly áprilisban jelentették be, hogy külön válnak útjaik, és a Cosmopolitan cikke alapján elég sokba kerülhet a hamarosan esedékes válás az énekesnőnek.

Adele állítólagos 171 millió dolláros vagyona forog kockán, ezért minden érintettet titoktartásra köteleztek.

Ezt azzal indokolták, hogy nem akarják, hogy az egész folyamat negatív hatással legyen a 7 éves gyermekükre, így valószínűleg nem fog kiderülni, hogy mi lesz pontosan a pénz felosztása, de folyamatosan azon dolgoznak, hogy megoldják a problémákat, és simán menjenek a dolgok. Az biztos, hogy Simon Konecki hatalmas összeget tehet zsebre, ha végeztek az egésszel.

A pár nehezen viselte Adele hirtelen jött népszerűségét, ami megártott a kapcsolatuknak, így nem tudtak megmenteni azt, ezért döntöttek a válás mellett. Az énekesnőt azóta már több emberrel is összehozták, de a magánéletét mindig is nagyon óvta, így a legtöbb ilyen eset csak pletyka marad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás