Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi Sylvester Stallone életének mesterműve?

Mi Sylvester Stallone életének mesterműve?

Zene, Film & Kultúra

Mi Sylvester Stallone életének mesterműve?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:42

Sly nem olyan választ adott, mint amire számítottunk.  

A karantén alatt Slyvester Stallone is többet foglalkozik a rajongóival, és bombázzák őt kérdésekkel rendesen. Olyan mély filozofálgatásokba szokott belemenni, hogy például mik azok az alkotások, amiket imád, de nem hozták meg a várva várt sikert. (Magyarul megbuktak a moziban.) De lerántotta a leplet arról is, hogy melyik a kedvenc Rambo része a sok közül.

A 73 éves akciósztárnak van bőven filmes múltja, így egyértelműen a fanok arra is kíváncsiak, Sly melyik alkotásra a legbüszkébb, amiben szerepelt. A legtöbben már tudják, hogy a Rocky univerzumba fogunk elmenni.

„Nem okozok meglepetést azzal, hogy a Rocky a legjobb filmem. Azonban ha azt kell nézni, mire vagyok a legbüszkébb, akkor az a Rocky Balboa. Főképp azért, mert senki se akarta megcsinálni. Hat évig dolgoztam rajta, mire meglett a végeredmény. Amikor bemutatták, nagyon büszke voltam, mert tudtam magamban, miken kellett keresztülmennünk, hogy láthassák az emberek."

- válaszolta az Instagramon a színész.  

A 2006-os Rocky Balboa forgatókönyvét Slyvester Stallone írta, és a rendezői székben is ő ült. Rocky ezzel 16 év után tért vissza a vászonra. A 24 millióból nehezen összehozott alkotás végül 155 milliót termelt.

Borítókép: CHRISTOPHE SIMON / AFP