promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismert zenészek és sportolók is szerepelnek a Republic karanténvideójában
Borítókép:  a zenekar. Forrás: Facebook/Republic.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismert zenészek, együttesek is otthon töltik ezeket a heteket, ám az internet segítségével új dalokkal jelentkeznek.

A szakemberek, a politikusok, a celebek mind-mind arra kérik a lakosságot, hogy 

maradjon otthon!

A magyar kormány korlátozott tilalmat is elrendelt, így egyre többen zárkóznak be saját lakásukba, és csak a legszükségesebb dolgokért mennek el a boltba. Sajnos még mindig nagyon sokan nem tartják be ezt a kérést. Az internet különböző felületein képek és videók sokasága bizonyítja, hogy kicsik, nagyok, gyerekek, felnőttek, fiatalok és öregek naphosszat a bevásárlóközpontokban vagy a parkokban töltik az idejüket. Budapest különösen érintett ebben az ügyben.

A zenészek azonban nem tétlenkednek otthon sem, hiszen sorban osztják meg azokat a videókat, amelyen vagy régebbi slágereiket adják elő, vagy új dalt írnak a karanténhoz kapcsolódva. Külföldön többek között például a Backstreet Boys, itthon a KFT tett így, de ne felejtkezzünk el a Csík zenekarról sem.

A 30 éves Republic együttes is bekapcsolódott ebbe a „kihívásba”, ám a népszerű együttes egy új dal komponált, amihez klipet is készített. Ismert zenészek és sportolók videót láthatjuk a klipben:

Wolf Kati, Terecskei Rita, Péter Szabó Szilvia, Lábas Viki, Bíró Blanka, Böde Dani, Kovács „Kokó” István, Lisztes Krisztián, Harsányi Levente, Nagy Feró, Szabó Tibor, Mező Misi, Király Viktor, Virág Anita, Szepesi Mátyás, Heincz Gábor „Biga”, Dorogi Péter, Popovics György, Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola”, Kowa, Bagossy Norbert, Freddie, Molnár Tamás, Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf, Halász Ferenc, Pál Dénes, Fodor Máté, Németh Dezső, Vörös Renátó, Weisz „Kicsi” László, Boros Péter, Veér Bertalan, Halász Gábor, Patai Tamás, Nagy László Attila, Boros Csaba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás