Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem merik bemutatni júniusban a Wonder Woman 1984-et

Nem merik bemutatni júniusban a Wonder Woman 1984-et

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.03.26. 08:08

Az viszont jó hír, hogy nem tolják messzire a premiert.

Az új Wonder Woman bemutatója nálunk július negyedikén lett volna, de a stúdió bizonytalan, hogy stabilizálódik-e a helyzet addigra a koronavírus miatt. Azt sem árt tudni, hogy hiába kinyitnak majd a mozik, kell egy kis idő, amíg visszaszoknak az emberek. Kínában például a hárommilliós lakosú Ürümcsiben megnyitottak teszt jelleggel egy nagyobb filmszínházat, mivel régóta nem volt új fertőzött. Hiába a rengeteg alkotás, egy embert se tudtak bevonzani, tehát a látogatószám nulla volt. Ahhoz is idő kell, hogy visszatérjen az emberek bizalma.

A Marvel már elesett a járvány miatt, és elhalasztotta a Fekete Özvegy bemutatóját. Ez a lépés persze teljesen érthető volt, mivel április 30-án lett volna a hazai bemutató, ami nagyon közeledett. A Disney még nem döntötte el, hogy mikor legyen az új premier.

A Warner Bros.-nak még lett volna ideje, de végül csak nem akartak játszani a tűzzel, pedig ők aztán valóban nagyon ragaszkodtak az eredeti bemutatóhoz. Igazából nem tették olyan messzire a premiert, ami augusztus 14-én lesz Amerikában, nálunk pedig minden bizonnyal augusztus 13-án.

A Warnernek már feltették a kérdést, hogy nem-e kerülhet fel a Wonder Woman az internetre, ahogyan sok más stúdió csinálja a járvány alatt, de erről hallani sem akartak. Jelezték, hogy túl drága filmről beszélünk ahhoz, hogy kölcsönzéssel vissza tudja hozni a pénzt, és különben is nagyvászonra szánják.

A Warner még az In the Heights – New York peremén, a Scooby, és a James Wan-féle Malignant című horror premierjét halasztotta el határozatlan időre. Christopher Nolan Tenetjéről nem esett szó, tehát ott a július 16-ai bemutatóval még nem akarnak babrálni.

Borítókép: Warner/DC

Vissza a főoldalra.
Ment már a szádba tengervíz? Akkor ezeket az élőlényeket mind lenyelted! – fotó
Ment már a szádba tengervíz? Akkor ezeket az élőlényeket mind lenyelted! – fotó