Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fergeteges, új sorozatot indít az RTL Klub Scherer Péterrel

Fergeteges, új sorozatot indít az RTL Klub Scherer Péterrel

Zene, Film & Kultúra

Fergeteges, új sorozatot indít az RTL Klub Scherer Péterrel

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:32

Az Apatigris április 12-től vasárnap esténként 19 órától lesz látható az RTL Klub műsorán.

A Válótársak óriási sikerét követően április 12-én vasárnap este visszatér az RTL Klub képernyőjére a méltán népszerű Scherer Péter, méghozzá egy olyan sorozattal, melynek ő a címszereplője, sőt a sorozatot kifejezetten rá írták.

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét.

Az Apatigris az RTL Klub saját fikciós sorozatai közül is kiemelkedik azzal, hogy száz százalékban saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat, melynek showrunnere Herman Péter, írója Köbli Norbert, rendezője pedig Herczeg Attila.

Jó hír azoknak, akik nem tudnak várni a televíziós premier adásig, hogy április 5-től az RTLMost+-on premier előtt megnézhetik a sorozat első epizódját. Majd ezt követően minden soron következő epizódot, adásba kerülés előtt már egy héttel az RTLMost+-on elérhetnek.

Borítókép: RTL Klub