promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyien voltak a hazai mozikban a koronavírus alatt
Borítókép:  CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Első lett a Bloodshot, de hát a korlátozások miatt siralmas nézőszámmal.

Amerikában is szinte minden alkotás tízmillió dollár alatt teljesített (kivéve az Előre, de az is csak félmillióval lépte túl a határt.), itthon pedig az összes film tízezer alatti nézőszámot hozott. Ugyebár a koronavírus miatt csak 99 embert engedtek be egy terembe, de a szám innentől nullára csökken, mivel mától minden mozinak zárva kell tartania, hogy megfékezzék a vírus terjedését. Szóval jövő héten már magyarországi nézőszámokkal nem jelentkezik a szokásos rovatunk, ha csak nem szeretnétek, hogy minden alkotás mellé odaírjam, hogy nulla.

Ahhoz képest, hogy korlátozva voltak a mozik, a Bloodshot azért elég szépen teljesített, mert a 9 ezer 996 néző ilyen pánik mellett jónak mondható. Vin Diesel képregényfilmje világbevételben is odatette magát, mivel a koronavírus ellenére is összeszedett 23 millió dollárt. Bukni mindenképpen fog, mivel a legtöbb nagyvárosban bezárták a filmszínházakat, még New Yorkban is.

A láthatatlan emberre már csak 3 ezer 190 néző ült be, míg a bronzérmes mint egy főnök 1 ezer 307 ember tudott jegyetváltani a korlátozások mellett. Azért az Előre sem szégyenkezhet az 1 ezer 299 nézővel. A Pixar filmjének még nagy szerencséje, hogy a mozibezárások előtt tudott debütálni.

A többiek már mind ezer alatti nézőszámot hoztak.

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 11. hét:

  1. Bloodshot
  2. A láthatatlan ember
  3. Mint egy főnök
  4. Előre
  5. Emma
  6. 10 nap anyu nélkül
  7. A vadon hívó szava
  8. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  9. Sonic, a sündisznó
  10. Lassie hazatér
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás