promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel a szuperkatona: új előzetessel támad a Bloodshot
Borítókép:  CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznek nem sok érzelmet lehet leolvasni az arcáról, és ez most jól is fog jönni.

Vin Dieselt általában mindenki a Halálos iramban filmekből ismeri, pedig voltak még kultikus akció szerepei, mint mondjuk Riddick a Pitch Black-ben. A színész most ismét a sarokba dobja az autókázást, és mi meg örülni fogunk neki, mert a Bloodshot egy remek filmnek tűnik első ránézésre. Rétegközönségnek fog szólni, de Diesel nevével hátha ki tudják ezt bővíteni.

A Sony az azonos című képregényhez nyúl hozzá, ami egy kis felüdülést hoz a Marvel és DC univerzuma után, akik ugyebár futószalagon küldik moziba a filmjeiket. Remélhetőleg a Bloodshot korhatáros lesz, akárcsak a Joker, és nem akarnak majd benne finomkodni. Sokakat már az első előzetes megnyugtatott, hogy nagyon nem.

A főhőst visszahozzák a halálból, és nanotechnológiával erősebbé, valamint gyakorlatilag sérthetetlenné teszik. Aki ismeri a Deus ex-et, az érezhet a képregény sztorijában is egy kis beütést benne. Igen ám, csak itt a Rising Spirit Technologies manipulálni fogja Ray Garrison, azaz Bloodshot tudatát, hogy kegyetlen gyilkológépként használják fel a saját céljaikra. A nagy manipulátort, és a cég fejesét Guy Pearce alakítja, aki nem is sejti, hogy mit szabadít rá a világra.

A rendezői széket Dave Wilson foglalta be, akinek ez lesz az első filmje, mivel eddig csak vizuális effektekkel foglalkozott. Hát, azokból nem lesz hiány, és elképesztően is néznek ki, az akciók pedig már az előzetesben is lenyűgözőek. A Bloodshot egy nagyon tökös film lesz, és reméljük a moziból távozáskor is ezt fogjuk rá mondani.

Az rossz hír, hogy a premieren toltak egy kicsit, de nem vészesen: 2020 február helyett 2020. március 12-én mutatják majd be a mozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás