Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mutatjuk a James Blunt koncertet, amit nem fogsz látni

Mutatjuk a James Blunt koncertet, amit nem fogsz látni

Zene, Film & Kultúra

Mutatjuk a James Blunt koncertet, amit nem fogsz látni

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:42

Vagy lehet, hogy fogsz, de biztos nem idén április elsején.

Carlos Santana után a Live Nationnek újabb kihívással kell szembenéznie, mivel James Blunt is lemondta a budapesti fellépését, de hát csak idő kérdése volt, hogy lefújják a turnét. A koncertsorozat február 14-én Birminghamben indult és április 7-én a londoni Royal Albert Hallban zárult volna.

Nem olyan rég foglalkoztunk mi is azzal, hogy veszélyben lesznek Blunt további fellépései. Lipcsében még teltház fogadta, de akkor az angol Tottenham elleni Bajnokok Ligája mérkőzés is lement, ráadásul közönség előtt. Kedd óta nagyot fordult a világ, mivel azóta nálunk is bevezették, hogy nem lehet megtartani azt a rendezvényt, amelynek létszáma zárthelyen 100 főnél több, nem zárt helyen pedig 500 főnél több. Gyakorlatilag már itt eldőlt, hogy Blunt koncertje is megy a levesbe.

A Live Nation arra kért mindenkit, hogy ha nem muszáj, ne váltsák vissza a jegyeket, mivel új időpontot keresnek a koncertnek, szóval a rajongók biztosan láthatják az énekest az Arénában, amire a megvásárolt belépők érvényesek lesznek.

Közben James Blunt történelmi pillanatot generált, mivel Hamburgban, a csodás Elbai Filharmóniában léphetett fel, szám szerint nulla ember előtt. Az énekes a Telekommal összefogva megmutatta, hogy miről maradtak le a rajongók. Szóval igazi hálószobakoncert lett ebből, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Blunt és a koronavírus amúgy valamit elért ezzel. Eddig jómagam nem igazán voltam kíváncsi a koncertjére, de most már az vagyok élőben is.

Borítókép: JORGE GUERRERO / AFP