promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus miatt mondta le budapesti koncertjét Carlos Santana
Borítókép:  Universal Tone Management
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű gitárvirtuóz március 19-én lépett volna fel az Arénában.

A tízszeres Grammy-díjas legenda még október végén jelentette be, hogy világkörüli koncertsorozat tervez Miraculous 2020 címmel. A tavaszi európai turné március 14-én Bolognában indult volna útjára.

Hát az már eleve ki van zárva, mivel egész Olaszországot karantén alá helyezték, és gyakorlatilag teljesen megállt az élet, mivel egyetlen nyilvános eseményt sem tartanak meg. A Live Nation Hungary innentől hivatalosan is megerősítette, hogy a magyarországi március 19-ére tervezett Arénás koncert is elmarad. A rajongók igazán csalódottak lehetnek, mivel a gitáros kilenc év után tért volna vissza hozzánk.

Nos, ilyenkor szokott az lenni, hogy a korlátozás csak bizonyos országokat érint, de Santana csapata közölte, hogy az egész európai turnét lemondták, mivel ilyen kiesésekkel már nem éri meg nekik utazni. Itt már persze nem csak a pénzről beszélünk, hanem az egészségügyi kockázatról is.

„Csalódottan kell értesítenem a rajongókat, hogy lemondjuk Santana közelgő európai turnéját. Számos ország úgy döntött, hogy korlátozza az 1000 embert meghaladó nyilvános összejöveteleket a koronavírus lehetséges terjedésének megfékezése érdekében (COVID-19). Sajnáljuk ezt, de a csapatnak a rajongóink biztonsága és egészsége a legfontosabb. Tájékoztatunk mindenkit arról, amint lesznek új időpontok. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gitáros hamarosan visszatérjen Európába. Nagyon köszönöm a megértéseteket!”

– írta Michael Vrionis, a Universal Tone Management elnöke.

Amint lesz új időpont természetesen közöljük veletek, de addig sajnos csak a YouTube-on élvezhetitek Santana szólóit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás