promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A láthatatlan ember elcsente az aranyérmet az Előre elől
Borítókép:  Disney/Pixar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Inkább hátra, mint Előre. Nem muzsikált jól a Pixar filmje a hazai mozikban.

Amerikában nem teljesített botrányosan az Előre, mivel 40 millió dollárt össze tudott hozni. A Disney-Pixar páros azonban várta volna a busás világbevételt, de az csak 28 millió dollárig tudott felkúszni. Ebben jócskán benne van a koronavírus pánik, plusz a mozibezárások.

Nálunk viszont nem lehet a koronavírusra fogni az Előre bukását, mivel tárt karokkal vártak mindenkit a filmszínházak. Egyszerűen érdektelenség fogadta a filmet, nem voltak rá kíváncsiak az emberek. Olyannyira, hogy a múlt héten premieres A láthatatlan ember meg tudta tartani az első helyet 21 ezer 965 nézővel. Az Előre nem sokkal maradt le 21 ezer 136 látogatóval, azonban friss animációként neki nem a múlt heti aranyérmest kellett megszorongatnia, hanem kimagasló számokat kellett volna hozni.

A Mint egy főnököt bántottam egy kicsit a múlt heti premier felvezetésben, azonban tudtam, hogy a hazai közönség vevő lesz rá. Ráadásul állítólag csak az előzetes sikerült gagyira, mert maga a film nem teljesen bűnrossz. 14 ezer 42 néző bizalmat is szavazott neki, így felhozva őt a harmadik helyre.

A premierek közül Daniel Radcliffe friss agymenése, a Talpig fegyverben is befért még a top 10-be 4 ezer 329 látogatóval, de mint tudjuk, ez azért egy erős rétegközönségnek szól.

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 10. hét:

  1. A láthatatlan ember
  2. Előre
  3. Mint egy főnök
  4. Úriemberek
  5. A vadon hívó szava
  6. Sonic, a sündisznó
  7. 10 nap anyu nélkül
  8. Zárójelentés
  9. Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
  10. Talpig fegyverben
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás