promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közönségkritika: A vadon hívó szava
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mi lehet a baj Harrison Ford-dal és a számítógépes kutyájával? Majd ti megmondjátok!

A népszerűbb filmeknél most már ideje a közönségre is koncentrálni, így összeszedjük a hozzászólásokat a filmmel kapcsolatban, persze úgy, hogy igyekszünk a pozitív és negatív gondolatokat is prezentálni. Tudjuk, nem kell kritikusnak lenni ahhoz, hogy megmondja az ember, hogy egy film tetszett-e neki, vagy sem. Sőt, szubjektív dologról van szó, tehát az az igazi, ha nem értettek egyet velünk a legtöbbször.

Magyarországon is az amerikai premierrel egy időben mutatták be A vadon hívószavát, csak ott nem tudta megverni a Sonic, a sündisznót, nálunk azonban első tudott lenni a nyolcadik mozis héten. Ettől függetlenül Jack London regénye nem teljesít jól: 135 millió dollárból rakták össze, és eddig még csak 80 milliót tudott összehozni, pedig már lassan két hete fut a mozikban.

Mi lehet a baj? Harrison Ford nem Han Solo? Gagyi a CGI-kutya? Rossz az adaptáció? Jack London sztorija ma már nem divatos? Sok mindenbe bele lehet kötni, de most a kommentelők fognak dicsérni, és kötekedni is. Hajrá!

HETEDIK

„Egy szívbemarkoló és gyönyörű képekkel operáló film CGI kutyusokkal, amiről csak annyit, ha élő állatokkal vették volna fel, mindenki azon verné a nyálát a neccesebb jeleneteknél, mennyit szenvedtek a blökik mire felvették azt. A technológia viszont ma már megengedi mindezt és így legalább nem kell élő állatokat gyötörni. Egy megtekintést mindenképpen megér.”

dosty

„Hát bocsesz, de szerintem ez a film nem érdemelte meg azt a hypeot, ami körüllengte az elmúlt időszakban. Harrison Ford remek színész, félreértés ne essék, de ettől függetlenül ez a karakter valahogy lepereg róla. Azon kívül, hogy nagyon jól van felvéve az egész, nem sok mindent hozott a film, nagyon sajnálom...”

KicsiRéka

„A CGI kutyák szánalmasak, a történet át van írva, szóval ha nem Jack London adaptaciokent nézem, még akar jó is lehet gyerekeknek, a 7 éves fiam élvezte. Legalább némileg korrekt üzenetet próbálták atadni, bár ez a könyv erénye. Ha viszont a regenyhez viszonyitok, harmatgyenge az egész, egy nulla.”

skyman

„Teljesen feleslegesen forgatták ezt a filmet, semmit nem tesz hozzá a korábbi feldolgozásokhoz, sőt, ezzel a CGI kutyával meg sem közelíti azokat. Hiába vannak benne nagy nevek, ha a történetnek ember és kutya közti kapocsról kellene szólnia, kutya meg sehol.”

Villeo

„Hát igen, ez a kutya túlságosan »emberire« sikeredett, ami egy kicsit nevetségessé teszi a sztorit. Sajnos nem volt meg a katarzis érzés és ezt H. Ford alakítása sem tudta feldobni.”

RapaNui

„Nekem tetszett aranyos történet aranyos szereplőkkel. Nem kell mindig lövöldözni, kell néha egy-egy ilyen film is. Családi kikapcsolódásnak tökéletes.”

mincha - (Természetesen kell egymondatos legcukibb kritika is.)

„Nagyon aranyos film.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás