promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most akkor Ben Stiller tényleg Halálos Iramban tag lesz?
Borítókép:  Robyn Beck / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy felkapta a pletykát a világháló, hogy a színésznek muszáj volt megszólalnia.

A New York Post egyik bulvárrovata hozta le a hírt, hogy Ben Stiller bekerülhet egy cameóra a Halálos Iramban 9-ik részébe. Mivel ilyen esetben kisebb szerepről van szó, vagy csak egy nyúlfarknyi megjelenésről, így még az se jelentett volna gondot, hogy a forgatást már befejezték, mivel semmi perc alatt fel tudnák venni.

Ezután azért sem zárkóztak el a hírtől a rajongók, mert Ryan Reynolds és Kevin Hart például vendégszerepelt a Hobbs & Shawban, szóval Ben Stiller miért ne tehetné a Halálos Iramban 9-ben? Fogalmam sincs a Post újságírója honnan kapta a fülest, de hát bele lehet futni az ilyenekbe, mivel kiderült, hogy csúsztatás az egész.

Azonban a lavina elindult, szóval a lapok elkezdték átvenni a hírt, és Ben Stillernek is feltűnt, hogy jé, én szerepelni fogok a Halálos Iramban filmben? Nem is tudtam róla. Szóval a színésznek muszáj volt megszólalnia Twitteren.

Stiller rögtön cáfolta, hogy a pletyka egyáltalán nem igaz, de ettől függetlenül sok sikert kíván a franchisenak. Ki tudja, a készítők lehet már csak pont ezért bele fogják őt tenni valamelyik részbe a jövőben.

Amit meg régen mindenki pletykának hitt, az már jó ideje 100%-ig biztos: Han visszatér a halálból, egy kis halálos iramra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás