promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befejeződött az új Öngyilkos osztag forgatása – fotó
Borítókép:  Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Gunn rendezőnek két halálesetet is fel kellett dolgoznia közben.

A 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag pénzügyileg jól teljesített, azonban a DC-rajongók szemében nagyon megbukott. Az eredeti változat két órás volt, és sokak szerint borzalmasan sikerült megvágni az alkotást. Jared Leto is dühöngött, hogy hiába hozott ki mindent Jokerből, rengeteg jelenete került a kukába. Ő színészként már biztosan nem tér vissza ebbe a világba, ahogy Will Smith és Adewale Akinnuoye-Agbaje sem, pedig az ő Gyilkos Krokját nagyon bírták.

James Gunn feladata volt, hogy gatyába rázza a franchiset. Nem olyan rég került a moziba a Harley Quinn film, ami elkezdte felvezetni ezt az univerzumot. A Ragadozó Madarak nem okozott csalódást, de azért nem is hozott szenzációt. Az majd 2021 augusztusában derül ki, hogy Gunn fel tudta-e támasztani az Öngyilkos osztagot, vagy neki is beletörik a bicskája.

A forgatás mindenesetre befejeződött, amiről Gunn meg is osztotta a csapatfotót Instagramon, valamint leírta, hogy nehéz időszak volt számára ez az egész:

„Véget ért az Öngyilkos osztag forgatása. A forgatás előtt két héttel az édesapám hunyt el, a befejezés előtt két héttel pedig a kutyámat vesztettem el. Nagyon nehéz időszak volt ez, azonban az egyik legmeghatározóbb is, amit valaha filmkészítéssel töltöttem.”

Gunn dicsérte a kollégái profizmusát, együttérzését, és megköszönt nekik mindent. Igazából ennek a hírnek a DC-, és a Marvel-rajongók is örülhetnek, mivel Gunn innentől kezdve elkezdhet foglalkozni A galaxis őrzői harmadik felvonásával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás