Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robert Pattinson bekerült a Batman: Kezdődikbe

Robert Pattinson bekerült a Batman: Kezdődikbe

Zene, Film & Kultúra

Robert Pattinson bekerült a Batman: Kezdődikbe

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.03.02. 10:01

Ilyen lenne Bruce Wayne-ként Christopher Nolan Batman-filmjében.

Az elején nagy fröcsögések voltak a rajongók részéről, hogy Robert Pattinson lesz az új Batman. Ez azért is lett így, mert a többség még mindig le volt ragadva az Alkonyatnál, és nem igazán tudták, hogy mi folyik a színész körül, aki folyamatosan bizonyított közben. Úgy döntött, inkább fejleszti magát kevésbé ismert filmekkel, minthogy beálljon a sorba, és szépfiúként jöjjenek a lerágott csont szerepek.

Még Christopher Nolan Batman-trilógiájának a főhőse, Christian Bale is úgy nyilatkozott, hogy Pattinson tökéletes választás. Matt Damon is hozzátette, hogy a 2017-es Jólét az egyik kedvence tőle, szóval ő is kiváló színésznek tartja. Ettől a nyilatkozattól végül minden fanyalgó elhallgatott.

Christian Bale pont ezért nem fog megsértődni, hogy egy deepfake csalással lecserélték őt a Batman: Kezdődik! filmben Robert Pattinsonra. A mesterséges intelligencia alapú videomanipulációnál a deepfake csak az arcot változtatja meg, szóval érzékelhető, hogy Pattinson testfelépítése nem passzol. Főleg azért szembetűnő ez, mert Bale a szerepre nagyon ki volt gyúrva.

Azonban egy kicsit belekóstolhatunk abba, hogy milyen Bruce Wayne lesz a színész.

Borítókép: Warner Bros.