promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Daniel Craig nagyon féltette az Aston Martint a Bond forgatásán
Borítókép:  MGM
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg persze saját magát is, szóval nem ő ült a volánnál.

Ahogyan közeledik a premier, egyre nagyobb lesz a felhajtás a Nincs idő meghalni körül, ami Billie Eilish főcímdalának a leleplezésével vette kezdetét.

Útközben kiderült az is, hogy a 25-ik lesz az eddigi leghosszabb James Bond-film. A vágások után is 163 percre, vagyis 2 óra 43 percre jött ki az alkotás, remélhetőleg felesleges jelenetek nélkül. Szóval, ha minden jól megy, lesz akció és sztori is bőven.

Mint sokan tudják, Daniel Craig most már tényleg utoljára bújik bele a 007-es bőrébe. Kapott egy jelet is, hogy be kell fejezni, mivel olyan bokasérülést szenvedett a forgatás során, hogy műteni kellett a lábát. Az operáció után még két hetes rehabilitáció várt rá.  

Most a színész a Top Gearnek mesélt arról, hogy az autós üldözéseket sem meri megcsinálni, mert nem tud egyszerre színészkedni és vezetni, meg hát el is hiszem, hogy félti az Aston Martint, ami amúgy bőven fog kapni a filmben. Craig egyedül a pörgést vállalta be az autóval, amiről csak annyit mondott, hogy iszonyatosan király volt. Ezt a jelenetet ugyebár már belecsempészték az előzetesbe is.

A színész helyett Mark Higgins brit raliversenyző és kaszkadőr ült a volánnál, aki nem először dolgozik Bond-filmen.

„Ezeknek a filmeknek sok része elmegy a CGI-vel (számítógépes animáció), én azonban igyekszek a legvalóságosabb lenni. A környezet, ahol vezettünk, nagyon szűk és korlátozott volt, szóval kemény körülmények között dolgoztunk.”

- nyilatkozta Higgins, de hát ralibajnokként az ilyen kihívások pont neki valók.  

A jegyértékesítés március 5-én indul Magyaroszágon a filmre, a premier pedig április 9-én lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás