Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone posztján röhög a világ

Sylvester Stallone posztján röhög a világ

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone posztján röhög a világ

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 19:49

Így még a legnagyobb Rocky-rajongó sem látta ezt a jelenetet.

A Rocky Balboa azon jelenete, amiben a bokszoló a fiával beszélget, még azok számára is ismerős lehet, akik nem látták a filmet. Valamilyen úton-módon a legtöbben már találkoztak vele, hallottak belőle részletet, vagy egy motivációs videóként látták fent a YouTube-on. 

Sylvester Stallone nemrég kiposztolta az Instagram-oldalára ezt a jelenetet, méghozzá, úgy, ahogy még senki se látta. Az új verzióban Kevin James is szerepel, mint az egyik stábtag, aki egy boom mikrofont tart a színész feje fölé. A videó zseniálisan van összevágva, olyan, mintha Kevin James Rocky Balboa szavaitól elérzékenyülne.

A videó megtekintése előtt azok számára hagyom itt ezt az idézetet, akik nem ismerik esetleg a jelenetet:

„A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely. És bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni! Ha tudod, hogy mit érsz, menj, és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat!”

Borítókép: Daily Star